FLAMES

Recentebeoordeling


5 sterren uit 157 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Flames. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 14:23 Altijd snelle bezorging, aardig personeel en lekker eten! Zeker een aanrader (ook kregen wij lekkere koekjes bij onze bestelling :)
19 jun 2024 om 12:50 Bezorger kwam precies op tijd. Ik heb lang niet zo een lekkere kapsalon gegeten. Saus en salade apart , goeie kaas en echte lams en kalfs vlees, dat proef je gewoon. Iets prijzig maar je weet zeker dat je goede kwaliteit krijgt. Hier kom ik terug
16 jun 2024 om 19:47 Heerlijk en vers bereid
16 jun 2024 om 19:06 Niks mis met eten. Alleen jammer dat er toch tomaat en komkommer op pizza zit als je aangeeft dot niet te willen.
15 jun 2024 om 19:41 Snelle bezorging en prima kwaliteit!
14 jun 2024 om 21:09 Lekker gegeten en snel bezorgd !
14 jun 2024 om 16:35 Echt top normaal bestel ik sinds kort altijd maar net op locatie geweest en een leuk gesprek met de eigenaar en de jonges daar gehad. Super schoon en netjes en lieve leuke mensen. Echt een aanrader. Super lekker!!!
12 jun 2024 om 9:54 lekkere broodjes en de soep was ook lekker warm , top bezorger
7 jun 2024 om 15:57 Was weer prima. Snel geleverd, goed warm en lekker!
2 jun 2024 om 23:03 Eten was warm en vers. Tevreden!
2 jun 2024 om 8:02 Snel bezorgd en het eten was lekker